Informatie wintercompetitie Mazda dealer Donker

Wintercompetitie weekend Mazda dealer Donker

Heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel

Iedere winter organiseert All In Tennis en Squash weer een grote wintercompetitie. Een leuke manier om in de winter lekker wedstrijden te spelen. Tijdens de wintercompetitie worden er dubbels gespeeld. Ieder team speelt 7 wedstrijden van 60 minuten. Deze wedstrijden worden gespeeld op de zondag en één keer op een zaterdag. Er wordt gestreden in de herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel, waarbij de teams worden ingedeeld op speelsterkte. Er wordt alleen op de binnenbanen gespeeld en je hoeft geen lid te zijn van All Out.

Enkelspel competitie

De enkelspel competitie is de perfecte manier om je voor te bereiden op de competitie en toernooien in het voorjaar, of gewoon lekker om wedstrijden te spelen tijdens het winterseizoen. Deelnemers aan de enkelspel competitie spelen in totaal 7 wedstrijden van een uur verdeeld over 8 maanden. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van All Out.

Je kunt je opgeven voor meerdere onderdelen. Als je geen tennispartner hebt zullen wij proberen iemand voor je te vinden. Het is belangrijk dat we van iedere deelnemer een apart inschrijfformulier ontvangen.  Je kunt vooraf verhinderingen opgeven.

Het bekijken van de uitslagen en tussenstanden kan via de volgende link:.

Weekend De Mazda Donker wintercompetitie

Vrijdag dames wintercompetitie Mazda dealer Donker

Ook deze winter organiseert All In Tennis en Squash voor de 30e keer een dames wintercompetitie op vrijdagmiddag. Een leuke manier om in de winter lekker wedstrijden te spelen. Tijdens deze wintercompetitie worden er alleen dubbels gespeeld. Je speelt 12 wedstrijden van 60 minuten. De damesdubbel teams worden ingedeeld op speelsterkte.

WEDSTRIJDREGLEMENT

De wedstrijden duren één uur inclusief inspelen (maximaal 10 minuten).
Begin- en eindsignaal worden aangegeven door de zoemer. Wanneer de zoemer klinkt dient de rally uitgespeeld te worden.
Voor de uitslag telt alleen het aantal gewonnen games

De puntentelling is als volgt:
Bij een gelijk spel (bijv. 7-7) krijgt ieder 2 punten;
Bij 1 punt verschil (bijv. 8-7) krijgt ieder 2 punten;
Bij 2 en 3 punten verschil (bijv. 9-7 en 10-7) krijgt de winnaar 3 punten en de verliezer 1 punt;
Bij 4 en meer punten verschil (bijv. 11-7) krijgt de winnaar 4 punten en de verliezer 0.

U dient zelf voor ballen te zorgen.

Donderdag dames wintercompetitie Mazda dealer Donker

Op donderdagmiddag is er een dames competitie waar gespeeld wordt om twee gewonnen sets. De derde set is een super tiebreak. Deze wedstrijden duren in de praktijk langer dan een uur.

Donderdag en vrijdag De Mazda Donker wintercompetitie