Van harte welkom op de horeca pagina van Tennisvereniging All Out!

Wij vangen de gasten voor, na of tijdens het sporten op, voor een hapje en een drankje. Onze doelstelling is eenvoudig; namelijk een zo goed en gezellig mogelijke ervaring voor onze sportievelingen!

Dit doen wij door nadruk te leggen op een persoonlijke én efficiënte service met een glimlach. Wij proberen zoveel mogelijk met een vaste bezetting te staan, zodat we onze gasten regelmatig zien, ontmoeten en leren kennen. 

Buiten het verzorgen van drankjes willen we onze gasten ook de gelegenheid geven om onder andere te lunchen en te dineren. Wij bieden een mooi menu aan met verschillende opties. Voor ieder wat wils. Van een salade tot een broodje hamburger of een heerlijke schnitzel schotel. Een bittergarnituur is natuurlijk ook een gezellige en lekkere optie!

Daarnaast worden er regelmatig voor alle niveaus gezellige toernooien georganiseerd. Ook verjaardagen, kinderpartijtjes, jubileums, vrienden of familie toernooitjes of gezellige kaartavonden kunnen bij ons worden georganiseerd! Andere ideeën, evenementen of toernooien kunnen mogelijk in overleg worden uitgevoerd.

Ben je geïnteresseerd in een feest of evenement bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op!

We hopen je snel weer te zien voor een drankje, hapje, tennis- of squash wedstrijdje of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid!