Van harte welkom op de horeca pagina van Tennisvereniging All Out!

Wij vangen de gasten voor, na of tijdens het sporten op voor een hapje en een drankje. Onze doelstelling is eenvoudig; namelijk een zo goed mogelijke ervaring voor onze sportievelingen!

Dit doen wij door nadruk te leggen op een persoonlijke én efficiënte service met een glimlach. Wij proberen zoveel mogelijk met een vaste bezetting te staan, zodat we onze gasten regelmatig zien, ontmoeten en leren kennen. 

Wij proberen qua assortiment in te spelen op de grote diversiteit binnen de vereniging. Zo worden er jaarlijks o.a. de (jeugd)competities, senioren toernooien en de 40+ en 40- toernooien gespeeld. Ons doel is voor ieder wat wils. Zo proberen wij onder andere buiten onze alcoholische en gefrituurde hardlopers ook gezondere varianten aan te bieden.

Buiten het verzorgen van drankjes willen we onze gasten ook de gelegenheid geven om onder andere te lunchen en te dineren. Dit moedigen we aan door bijvoorbeeld tijdens toernooien met zijn allen na te praten onder het genot van een verse, seizoensgebonden daghap buiten de kaart om.

Daarnaast worden er regelmatig vriendentoernooien georganiseerd. Ook verjaardagen, jubileums of gezellige kaartavonden kunnen bij ons worden georganiseerd. 

We hopen je snel weer te zien voor een drankje, hapje of gewoon voor de gezellig!